Biografie Bert Webbink

DSC01675-1

Bert Webbink werd geboren in Vriezenveen in 1962. Al op 6-jarige leeftijd raakte hij geïnteresseerd in kerkorgels en kreeg hij voor het eerst orgelles, deze lessen werden gegeven door Berend Stegeman. Hij vervolgde zijn orgellessen bij Bertus Wessels en Egbert Schoenmaker.  Onlangs heeft hij met succes de Minor Music afgerond op ArtEz, Hogeschool der Kunsten, waar hij les kreeg van onder anderen Gijs van Schoonhoven. Bert is als organist verbonden aan de Ontmoetingskerk in Vriezenveen en de Hervormde Kerk in Dedemsvaart. Daarnaast begeleidt hij regelmatig koren tijdens concerten en optredens, zowel als pianist als organist. Hij is onder andere vaste pianist bij het Interkerkelijk Gemengd Koor Vriezenveen onder leiding van Jaap Vonk, het Christelijk Mannenkoor Vriezenveen onder leiding van Henny Hoedeman en het Algemeen Wierdens Mannenkoor onder leiding van Frauke Langbein.

DSC01817-1

In het dagelijks leven is Bert docent wiskunde en expert kwaliteitszorg aan de Christelijke Scholen Gemeenschap Het Noordik te Vriezenveen.

2 gedachten over “Biografie Bert Webbink

 1. Klaas Pool

  Dag Bert,

  Ik zocht naar jouw contactgegevens, maar kon deze niet vinden. Vandaar dat ik probeer je op deze manier te bereiken.

  Concrete vraag is of je zondag 5 mei a.s. wilt / kunt meewerken aan een zangdienst in de Grote Kerk. We houden 4 keer per jaar een zangdienst, meestal m.m.v. het blazersensemble o.l.v. Rita KleinJan en Henk Kamphuis organist. Henk Kamphuis is helaas verhinderd i.v.m. vakantie en ook Henk Linker is verhinderd. De zangdienst duurt plm. 1 uur (v.a. 19.00 uur). Sommige liederen spelen organist en ensemble samen, andere weer afzonderlijk. Thema is ‘bevrijding’. Definitieve liturgie moet nog worden vastgesteld. Mocht je zelf ideeën hebben, van harte welkom. Zou je me zsm willen laten weten of je wilt/kunt?

  Hartelijke groet,

  Klaas Pool

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.